Peurarastiohjeet ja jäsenmaksut

PEURARASTIT TIISTAISIN

Kaikille avoimet Peurarastit järjestetään tiistaisin klo 17.30-19.00. Rasteista tiedotetaan tiistain Kuhmolaisessa ja seuran netti- ja Facebook- sivuilla. Ajo-ohjeet löytyvät Kainuuntie 88 takapihan ilmoitustaululta sekä nettisivulta: https://kuhmonpeurat.sporttisaitti.com/( tapahtuma paikalle liinkki alleviivattu paikka Peurarastikalenterissa).

Peurarastit: Jäsenmaksun maksaneilta ei peritä karttamaksua tiistain Peurarasteilla!  Muilta, kuin seuran jäseniltä karttamaksu 5€ / hlö (ajanotto vapaaehtoista). Maksu käteisellä. Vaihtoehtoisesti maksamalla Peurarastipassin 20€ / kausi, saat koko kaudelle kartat ja emit-kortin.

Omatoimirastit: Omatoimisesti rasteja voi kierrellä ke-su klo 15 asti (muutoksista  ilmoitetaan seuran nettisivujen ajankohtaisissa). Muilta, kuin seuran jäseniltä maksu  5€ / kartta Kuhmon Peurojen tilille FI67 5177 0020 0059 10. Viestikenttään: Omatoimirastit. Voit maksaa myös useamman viikon kartat kerralla.

Ratavaihtoehtoja on useampi maastosta riippuen: A-rata (vaativa), B-rata (melko vaativa), C-rata (melko helppo) ja D-rata (helppo).

Tiistain iltarasteilla: tule paikalle ajoissa. Valitse sopiva rata itsellesi. Ilmottaudu ratamestarille, joka kirjaa sinut maastoon lähteväksi. Saatuasi kartan, voit lähteä maastoon. Radan kierrettyäsi  ilmottaudu ehdottomasti ratamestarille, – vaikka olisit keskeyttänyt! Ratamestari kirjaa sinut pois maastosta! Ajan ottaminen on vapaaehtoista. Jos et halua aikaa näkyviin tuloksiin, kerro siitäkin ratamestarille.

Jäsenmaksu maksetaan Kuhmon Peurojen tilille FI67 5177 0020 0059 10

➢ aikuiset 15€, viitenumero 20310

➢ 18-vuotiaat ja nuoremmat 10 €, viitenumero 20323

Seura ei ole vakuuttanut kuntosuunnistajia, jokaisen on huolehdittava omasta tapaturmavakuutuksesta!

TERVETULOA RASTEILLE!