Kiintorastit ja MOBO

Tarjolla on kaksi kiintorastimaastoa jotka sijaitsevat aivan keskustan tuntumassa. Kartat ovat  1:10 000 mittakaavassa, A4- kokoa ja valmiiksi muoviin laitettu. Multikankaan kartan voi noutaa Kainuuntie 88, takapihan seinustalta, seuran vihreästä postilaatikosta. Kartan maksu 3 euroa / kpl seuran tilille  FI67 5177 0020 005910. Viestikenttään kiintorastit.

Huom! Mäntymäen karttoja ei ole saatavilla.

Mäntymäen kiintorastit sijaitsevat n. 4 km keskustasta Kajaanin suuntaan. Maasto on pääosin mäntykangasta jossa korkeuserot ovat aika vähäisiä. Alueella on muutamia asuintaloja jotka ovat oliivinvihreä värillä kartassa joten niille alueille meno kielletty!

Multikankaan kiintorastit sijaitsee reilut 5 km S-marketin valoristeyksestä Hyrynsalmen suuntaan ( tie nro.900 ). Polkurikasta mäntykangasmaastoa, josta löytyy suuriakin korkeuseroja. Alueella on kaksi ampumarataa joiden vaara-alue kylttejä pitää noudattaa ammuntojen ollessa käynnissä. Kaikki kuluneen vuoden aikana tehdyt metsänhoitotyöt ei näy kartalla. Rastipisteet ovat samat, kuin viime vuonna. (rasti 46 hieman muutettu).

MOBO- rastiverkosto löytyy urheilukeskuksen ympäristöstä ja lähtöpaikka on urheilukentän huoltorakennuksen uimahallin puoleiselta nurkalta. Rasteja voi kiertää haluamassaan järjestyksessä. MOBO toimii WindowsPhone, Android ja iPhone-puhelimilla lataamalla ilmaisen sovelluksen. Ohjeet täältä.