Kiintorastit ja MOBO

Tarjolla on kaksi kiintorastimaastoa jotka sijaitsevat aivan keskustan tuntumassa. Kartat ovat  1:10 000 mittakaavassa, A4- kokoa ja valmiiksi muoviin laitettu. Karttoja saa Kesport Piipposelta sen aukiollessa  5€ / kpl .

Mäntymäen kiintorastit sijaitsevat n. 4 km keskustasta Kajaanin suuntaan. Maasto on pääosin mäntykangasta jossa korkeuserot ovat aika vähäisiä. Alueella on muutamia asuintaloja jotka ovat oliivinvihreä värillä kartassa joten niille alueille meno kielletty!

Multikankaan kiintorastit on uutena maastona n. 7 km keskustasta Hyrynsalmen suuntaan ( tie nro.900 ). Polkurikasta mäntykangasmaastoa josta löytyy suuriakin korkeuseroja. Alueella on kaksi ampumarataa joiden vaara-alue kylttejä pitää noudattaa ammuntojen ollessa käynnissä.

MOBO- rastiverkosto löytyy urheilukeskuksen ympäristöstä ja lähtöpaikka on urheilukentän huoltorakennuksen uimahallin puoleiselta nurkalta. Rasteja voi kiertää haluamassaan järjestyksessä. MOBO toimii WindowsPhone, Android ja iPhone-puhelimilla lataamalla ilmaisen sovelluksen. Ohjeet täältä.