KRV 2023

11.8.2022

Tervetuloa Kuhmoon, Kainuun Rastiviikolle 2023!

Tämmöisiä liivejä on jo näkynyt katukuvassa. Muutama vielä jäljellä, haluatko?

Kilpailukeskuksen mahdollisuuksia pohtimassa kesällä 2021. Mukana seuran pj Mika, Marjut, Urpo, Pentti ja Eija.

Jukolan viestissä Mynämäellä ollaan valmiina markkinointihommiin. Mika, Sanna ja Saini aloitusvuorossa. Lähes kaikki suunnistajat kulkivat esittelypisteemme kautta joko pesupaikalle, Sotkun munkkikahveille tai Mallasrastille, joten Rastiviikko tuli huomioitua.

Rastiviikolla Puolangalla jatkettiin esittelyä. Kaupungin edustajat Riikka ja Pekka olivat tiistaina avustamassa.

Rastiviikolla on nykyisin myös pyöräsuunnistus mukana, tosin omana tapahtumanaan. Puolangalla Luhtakankaan maastot tarjosivat mainion mahdollisuuden järjestää osakilpailu myös KRV-kilpailukeskuksessa. Ensin suunnistivat tossukilpailijat ja iltapäivällä pyöräilijät. Kuhmossa toteutetaan myös pyöräsuunnistusviikko, ei kuitenkaan Jämäsvaarassa, vaan muissa asiaan sopivissa maastoissa.

Pesupaikan hermokeskus Puolangalla. Urpolla on jo valmiit suunnitelmat meidän pesupaikkamme vedenkulkua varten.

Nyt ollaan lähellä viimeistä rastia.

Kilpailukeskuksen sijoittelusuunnittelussa Joni (kartantekijä ja ratamestariryhmän johtaja), Upi (kilpailukeskuspäällikkö) ja Mika (avoimet sarjat = kuntoradat -ratamestari)

Tähän se loppuviitoitus tulee, uskokaa pois!

Lähellä kilpailukeskusta pääsee kirmaamaan näillä kankailla.

Ari, luotettava ja kokenut sähkömies.

Etuosassa pestään hiet pois, takalaidalla suunnistetaan.

Vai oisko tässä hyvä pesupaikka? No ei sentään.

Lasten ratojen ratamestari Annastiina.

Rastiviikon markkinointia am-kisoissa Kiuruvedellä.

Markkinointia II.

Ratamestari Arton lepohetki.

Markkinointia teemalla talkoolaiset ja asunnonvuokraus rastiviikkolaisille, tapahtumapaikkana Taiteiden taikayö ja Harrastemessut Kuhmossa. Esittelyvuorossa Taina ja Jarmo.

Ja markkinointi jatkuu. Annastiina ja Iina ahkeroivat SM-pitkällä Ylämaalla 3.9.

Pipot ja paksut takit tarpeen, aamulla +4.

Kartantekijän lepopaikka.

Välillä sadekamppeetkin sai laittaa kuivumaan.

Kartanteon ohessa maastoakin on kuvattu. (Viisi kuvaa.)

Puuhapäivä maanantai alkoi kylttipyykillä.

Kuivateltiin kyltit Upin varastossa ja iltapäivällä niputettiin aiheenmukaisiin paketteihin oottelemaan ensi kesän jakelua tarvittaviin paikkoihin.

Suunnistajatko vaarallisia? Vai muuten varottavia tyyppejä?

Sitten parkinputsaustalkoisiin.

Tienpiennar, kuokka ja Eero.

Ja hyvää työtä tehtiin.

Päivän paras hetki. Osa vielä raivaussahaa heiluttelemassa. Mukava porukka koolla, yhteensä 15 ahkeraa.

KRV-toimiston Minna ja Jukkakin Kuhmossa, kilpailukeskuksen teltanpaikkoja mittailemassa Martin ja Upin kanssa.

Sitten tutkittiin parkkipeltoa maanomistajan kanssa ja hyväksi, kovaksi todettiin.

Kaupungin edustajien kanssa lyötiin lukkoon lopulliset raamit.

Urheilukeskuksessa tarkastettiin teltta-, asuntoauto- ja asuntovaunusenssejä.

Perjantai-illansuussa avoin infotilaisuus kaikille asiasta kiinnostuneille. 25 henkilöä kuuli kutsun ja tuli paikalle.

Ratamestariryhmä koolla, sateinen lauantai käytettiin tehokkaasti hyväksi. Raamit koossa, eri päivät rajattu ja lähtöpaikat lukittu. Ratasuunnittelu käyntiin maastokäyntien jälkeen, Ystävänpäivä on hyvä, helposti muistettava takaraja ratojen valmistumiselle.

Nyt näkyy Rastiviikko katukuvassakin :).

Maalipäällikkö lokakuisella karttaretkellä.

Ratamestari maastossa marraskuisella kierroksella. Tämä on värikuva.

Vielä pääsee hyvin liikkumaan, lunta ei liikaa. Kiven lähelle on suunnitteilla RR-rasti.

Loppusuoraa syntyy konevoimin.

Vielä ehdittiin ennen talven tuloa.

Ratamestarit ja valvojat koolla. Pasi jakaa viimeisintä tietoa ratasuunnitteluun liittyen.

Mika, Annastiina, Joni, Pekka, Mika-Markku, Arto ja Pasi - hyvää kertausta ja tietojen ajantasaistusta.

Marraskuinen tapahtumapäivä Puolangalla, Pessimistitalolla. Viime kesän järjestäjät kertoivat kokemuksiaan järjestelyistä. Toistakymmentä kuhmolaista eri osa-alueiden vastuuhenkilöä oli kuulolla.

Puolangan kilpailunjohtaja Martti luovutti tarvikekontin avaimen kilpailukeskuspäällikkö Upille. Kontissa kulkee KRV:n yhteinen materiaali paikkakunnalta toiselle.

Naisten messut adventtina, Taina ja Jarmo Minnan kanssa tutuissa hommissa, kertomassa Rastiviikkoon liittyvistä asioista.

Satu saa ohjeita majoitusvuokraukseen liittyen.

Järjestämistoimikunnan ensimmäinen yhteinen kokous ensimmäisen ilmoittautumisportaan päättymistä odotellessa. Vastuuhenkilöitä mukavasti paikalla kuulemassa "missä mennään". Hyvin ollaan aikataulussa.

Näitä polkuja tallaan... Ajatus ja katse jo ensi kesässä ja Rastiviikossa. Hyvää joulua ja kiitokset tähänastisesta kaikille mukana touhunneille!

Sammontaontahiihdot Kalevalan liikuntakeskuksessa 14.1. KRV näkyvillä.

Jukka ja Minna taas Kuhmossa, kokoonnuttiin kirjastolla 18.1.2023.

JTK:n 2. tapaaminen. Google Driven ominaisuudet ja käyttö esittelyssä.

Talkoolaisia myös koolla. Ensimmäisessä infossa 40 kuulijaa.

Kuhmon yrittäjille kerrottiin rastiviikkoasiaa 7.2. Kaesan kahvilan yläkerrassa.

Ensi kesänä 2023 on Peurojen vuoro järjestää Kainuun Rastiviikko.

Kisaviikko on 2.-7.7. ja tapahtumapaikka on Jämäsvaaran ja Riihikankaan maastoissa.

Kokoamme tänne tapahtumajärjestelyihin liittyviä kuvia lyhyin tekstein varustettuna. Näin voi seuran väki ja muutkin kiinnostuneet seurata suuren tapahtuman valmistelujen etenemistä.