Omatoimikuntorastit 2022

Kuhmon Peurat järjestää mahdollisuuden omatoimiseen suunnistukseen
viikkorasteina kesän ajaksi. Rastit ovat kaikille avoimet. Maastoon voi
lähteä yksin, kaverin kanssa tai perheen kanssa, silloin kun se parhaiten sopii.
Suunnistajat liikkuvat omalla vastuulla ja ilmoittavat läheisilleen, minne ovat
menossa. Suositellaan kännykän mukaan ottamista maastoon.

Peurarastikalenterista löytyy ohjelma kesän ajalle. Kausi alkaa toukokuussa sprinttiradoilla keskustan Tuupala-Piilola- alueella ja metsämaastoihin siirrytään, kun lumitilanne antaa myöten. Ajanotolliset kuntorastit järjestetään tiistai-iltaisin klo 17.30-19.00.

Omatoimikuntorastit

Jäsenmaksun maksaneilta ei maksua. Muilta kuin jäseniltä karttamaksu 5€ /kerta tai voit maksaa useamman viikon kartat kerralla. Seuran tilille FI67 5177 0020 005910. Viestikenttään kirjoita omatoimirastit.

Kartat on saatavilla seuran ilmoitustaululta Kainuuntie 88 (takapihan puolella) Peurarastien jälkeen ke - su klo 15 saakka (muutokset mahdollisia, tarkista seuran nettisivuilta ajankohtaisista).Tarjolla on useampi kartta, joihin on valmiiksi painettu rata.
Kaikki rastit- karttaan voi suunnitella itselleen sopivan radan tai valita
karttaan merkityn ratavaihtoehdon. Ota oma karttamuovi mukaan. Mikäli huomaat karttojen loppuvan, pyydämme ilmoittamaan asiasta kuntosuunnistusvastaavalle.

Maastossa on rastiliput rastipisteillä, sekä lähdössä ja maalissa.
Rastilipun luona on sininen kuitunauha (tai leimasin), johon on merkitty rastin koodi. Peurarastikalenterista löytyy linkki lähtöpaikalle ja ajo-ohjeet löytyvät myös ilmoitustaululta.

Karttaan merkityille, kielletyille alueille ei saa mennä! Pihapiireihin saa mennä vain
hätätapauksissa. Älä heitä roskia luontoon!

Koronatilanteesta johtuvat viranomaisohjeistukset voivat aiheuttaa muutoksia tapahtumiin ja niistä ilmoitetaan erikseen.

Yleisimmät karttamerkit löytyy täältä.

Antoisia hetkiä suunnistuksen ja luonnossa liikkumisen parissa!

Lisätietoja: Pentti Manninen 040 510 0525, peurarastivastaava
                  Mika Kähkönen 040 7155039, pj