Omatoimikuntorastit 2021

Kuhmon Peurat järjestää mahdollisuuden omatoimiseen suunnistukseen
viikkorasteina kesän ajaksi. Rastit ovat kaikille avoimet. Maastoon voi
lähteä yksin, kaverin kanssa tai perheen kanssa, silloin kun se parhaiten sopii.
Suunnistajat liikkuvat omalla vastuulla ja ilmoittavat läheisilleen, minne ovat
menossa. Suositellaan kännykän mukaan ottamista maastoon.

Peurarastikalenterista löytyy ohjelma kesän ajalle. Toukokuussa on ainakin viikoilla 19 (ti-su) ja 20 (ti alkaen) vain omatoimirastit ja tiistain iltarasteihin siirrytään heti kun viranomaisohjeet antavat myöten. Silloin on myös mahdollisuus ajanottoon ja sen jälkeen rasteja voi kierrellä vielä omatoimisesti.

Omatoimikuntorastit
Jäsenmaksun maksaneilta ei maksua. Muilta kuin jäseniltä karttamaksu 3€ /kerta tai voit maksaa useamman viikon kartat kerralla. Seuran tilille FI67 5177 0020 005910. Viestikenttään kirjoita omatoimirastit.

Kartan voi noutaa 88:n ulkoseinällä olevasta ilmoitustaulusta, Kainuuntie 88,
takapiha. Kartat on nähtävillä ilmoitustaululla ma - su (muutokset mahdollisia) Valitse itselle sopiva kartta ja avaa
taulun luukku. Tarjolla on useampi kartta, joihin on valmiiksi
painettu rata. Kaikki rastit- karttaan voi suunnitella itselleen sopivan radan tai valita
karttaan merkityn ratavaihtoehdon. Ota oma karttamuovi mukaan. Mikäli huomaat karttojen loppuvan, pyydämme ilmoittamaan asiasta kuntosuunnistusvastaavalle.

Niillä viikoilla, kun on tiistai-iltaisin normaalit Peurarastit, omatoimisesti voi suunnistaa ke-su ( muutokset mahdollisia, tarkista seuran nettisivuilta ajankohtaisista). Maastossa on rastiliput rastipisteillä,
sekä lähdössä ja maalissa.
Rastilipun luona on sininen kuitunauha (tai leimasin), johon on merkitty rastin koodi.  Peurarastikalenterista löytyy linkki lähtöpaikalle ja ajo-ohjeet löytyvät myös ilmoitustaululta.

Osallistumisesi voit kirjata etusivulla olevan linkin kautta..

Karttaan merkityille, kielletyille alueille ei saa mennä! Pihapiireihin saa mennä vain
hätätapauksissa. Älä heitä roskia luontoon!

Yleisimmät karttamerkit löytyy täältä.

Antoisia hetkiä suunnistuksen ja luonnossa liikkumisen parissa!

Lisätietoja: Pentti Manninen 040 510 0525, peurarastivastaava
                  Mika Kähkönen 040 7155039, pj