Ohjeita peurarasteille

KUHMON PEUROJEN PEURARASTIT TIISTAISIN

• Kaikille avoimet, ei edellytä seuran jäsenyyttä.

• Jäsenmaksun maksaneilta ei peritä maksua Peurarasteilla

• Muilta kuin seuran jäseniltä peritään karttamaksu 3€ ja emit-kortin vuokra 2€ /kerta tai vaihtoehtoisesti maksamalla Peurarastipassin (aikuiset 20€ / 18v. ja nuoremmat 10€), saat koko kaudelle kartat ja emit-kortin.

• Mikäli perheestä on useampi suunnistaja, voi vaihtoehtoisesti olla edullisempaa maksaa perhekohtainen Peurarastipassi (50€). (maksuviite: 20420, Kuhmon Peurojen  tilille FI67 5177 0020 0059 10).

• Tiedotus tiistaisin paikallislehti Kuhmolaisessa; ajo-ohjeet Kainuuntie 88 takapihan ilmoitustaululla ja Kuhmon Peurojen nettisivuilla www.kuhmonpeurat.fi

• SEURA EI OLE VAKUUTTANUT KUNTOSUUNNISTAJIA, JOKAISEN HUOLEHDITTAVA OMASTA TAPATURMAVAKUUTUKSESTA -> kuntosuunnistajan vakuutuksen voi lunastaa suunnistusliiton sivuilta https://www.suunnistusliitto.fi/harraste/kuntosuunnistajan-vakuutus/vakuutus/

• Vakuutuksellisen kilpailulisenssin Suomisportista lunastaneet kuuluvat vakuutuksen piiriin Peurarasteilla ja muussa lajin harjoitus- ja kilpailutoiminnassa.

• Seura maksaa vakuutuksellisen lisenssin 18-vuotiaille ja nuoremmille; huoltajan on ensin lunastettava lisenssi Suomisportissa ja sitten toimitettava maksatuspyyntö seuran sihteerille (marjut.kyllonen@pp.inet.fi); muista myös tietojen päivitys ja ID-numeron lisääminen IRMAan.